Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

Tophockey

Hockeyen bij de Groninger Studs betekent niet alleen gezelligheid, ook aan prestatie wordt veel waarde gehecht!

De Groninger Studs kent een roemrijk verleden wat tophockey betreft. Voornamelijk in de jaren '70 en '80 waren de studenten een taaie tegenstander voor menig hoofdklasser. De 'Holy Grounds' dankt haar naam aan de in het verleden behaalde resultaten, het is meer dan eens een onneembare vesting gebleken en met het gloednieuwe waterveld(met blauwe-witte rand) en het geweldige publiek, zullen de vlaggenschepen van de Studs het prachtige "Three Cheers' nog vaak laten weerklinken vanuit de "Blauwe Kathedraal'.

De topteams van de Studs spelen dit jaar in verschillende klasses. Heren 1 doet mee met de top van de eerste Klasse en dames een is helaas afgelopen jaar gedegradeerd naar de tweede Klasse maar zijn vastberaden om dit jaar weer te promoveren. Beide teams spelen in competities waar de rest van de clubs veel meer geld ter beschikking hebben om het tophockey te faciliteren. Dat deze twee teams, met alleen maar Vindicaters in de gelederen, in het huidige tophockey hun hoofd boven water weten te houden is een wereldprestatie.

Om deze doelstellingen te halen beschikken beide teams over een zeer professionele begeleiding:

Heren 1
Hoofdcoach: Nick Bello 
Trainer: Martin Haak
Fysiotherapeut: Joeval Benjamins
Conditie Trainer: Jorrit Wielinga

- voor selectie H1 en H2, neem contact op met Tijn Mandema (+31 683820028)

Dames 1

Coach: Robert Scholte
trainer/assistent coach: Lennart Schuur 
Fysiotherapeut: Joeval Benjamins
Conditie Trainer: Jorrit Wielinga

- voor selectie D1 en D2, neem contact op met Tijn Mandema (+31 683820028)

Naast Heren en Dames 1 is er de afgelopen jaren een nieuwe lijn opgezet binnen tophockey bij Studs. Heren 2 en Dames 2 worden gezien als opleidingsteams voor de 'vlaggenschepen', als gevolg hiervan krijgen zij ook professionele training en worden zij goed in de gaten gehouden door de trainers/coaches van Heren en Dames 1. Dames 2 gaat dit jaar hun best doen om een plekje te bemachtigen voor de landkampioenschappen van de reserve hoofdklasse te gaan en Heren 2 speelt dit jaar in de reserve overgangsklasse.

Ben jij ge├»nteresseerd om volgend seizoen tophockey te spelen? Neem dan contact op met één van onderstaande personen! De voorbereidingen voor Heren 1 en Dames 1 zullen waarschijnlijk in de tweede week van augustus beginnen. Zorg dat je je (ruim) voor die tijd hebt aangemeld bij Nick Bello (heren) of Robert Verboom (dames).

Contact Bestuur
Commissaris tophockey: Tijn Mandema (+31 683820028)

 


 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren