Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

Tophockey

Hockeyen bij de Groninger Studs betekent niet alleen gezelligheid, ook aan prestatie wordt veel waarde gehecht!

De Groninger Studs kent een roemrijk verleden wat tophockey betreft. Voornamelijk in de jaren '70 en '80 waren de studenten een taaie tegenstander voor menig hoofdklasser. De 'Holy Grounds' dankt haar naam aan de in het verleden behaalde resultaten, het is meer dan eens een onneembare vesting gebleken en met het gloednieuwe waterveld(met blauwe-witte rand) en het geweldige publiek, zullen de vlaggenschepen van de Studs het prachtige "Three Cheers' nog vaak laten weerklinken vanuit de "Blauwe Kathedraal'.

De topteams van de Studs spelen ook dit jaar weer op hoog niveau. Sinds dit jaar is het vlaggenschip van de mannen helaas weer actief in de 1e Klasse, daar het vorig jaar degradeerde. Dit jaar zullen zij echter meteen weer mee doen om promotie. Ook Dames 1 speelt dit jaar in de 1e klasse, waar zij ook elk jaar meedoen in de top en op den duur hoopt de Studs ook een Dames team te kunnen afvaardigen naar de overgangsklasse. Beide teams spelen in competities waar de rest van de clubs veel meer geld ter beschikking hebben om het tophockey te faciliteren. Dat deze twee teams, met alleen maar Vindicaters in de gelederen, in het huidige tophockey hun hoofd boven water weten te houden is een wereldprestatie.


Om deze doelstellingen te halen beschikken beide teams over een zeer professionele begeleiding:


Heren 1
Hoofdcoach: Ivar Jager
Trainer: Ivar Jager
Assistent-trainer/coach: Nick Bello
Keeperstrainer: Ger Diekstra
Fysiotherapeut/Conditie Trainer: Jorrit Wielinga

- voor selectie H1 en H2, neem contact op met Coco Andrea de la Porte (+31 629532950)

Dames 1

Coach: Robert Scholte
Keeperstrainer: Ger Diekstra
Conditietrainer: Jorrit Wielinga
 
Naast Heren en Dames 1 is er de afgelopen jaren een nieuwe lijn opgezet binnen tophockey bij Studs. Heren 2 en Dames 2 worden gezien als opleidingsteams voor de 'vlaggenschepen', als gevolg hiervan krijgen zij ook professionele training en worden zij goed in de gaten gehouden door de trainers/coaches van Heren en Dames 1. Beide teams zijn actief in de reserve hoofdklasse, de hoogste klasse voor 2e teams.

Ben jij ge├»nteresseerd om volgend seizoen tophockey te spelen? Neem dan contact op met één van onderstaande personen! De voorbereidingen voor Heren 1 en Dames 1 zullen waarschijnlijk in de tweede week van augustus beginnen. Zorg dat je je (ruim) voor die tijd hebt aangemeld bij Ivar Jager (heren) of Robert Verboom (dames).
 
Contact Heren 1
Mees Hoff: +31 620734038
Coach: Ivar Jager +31651881723

Contact Dames 1
Trainer/coach: Robert Scholte +31646907158

Contact Bestuur
Commissaris tophockey: Coco Andrea de la Porte +31 6 29 53 29 50

 


 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren