Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

TophockeyHockeyen bij de Groninger Studs betekent niet alleen gezelligheid, ook aan prestatie wordt veel waarde gehecht!

De Groninger Studs kent een roemrijk verleden wat tophockey betreft. Voornamelijk in de jaren '70 en '80 waren de studenten een taaie tegenstander voor menig hoofdklasser. De 'Holy Grounds' dankt haar naam aan de in het verleden behaalde resultaten, het is meer dan eens een onneembare vesting gebleken en met het gloednieuwe waterveld(met blauwe-witte rand) en het geweldige publiek, zullen de vlaggenschepen van de Studs het prachtige "Three Cheers' nog vaak laten weerklinken vanuit de "Blauwe Kathedraal'.

De topteams van de Studs spelen dit seizoen in de eerste (dames) en de tweede (heren) klasse. Heren 1 doet mee met de top van de tweede Klasse en de dames zijn in het voorafgaande seizoen na klassebehoud op zoek naar het linkerrijtje. Beide teams spelen in competities waar de rest van de clubs veel meer geld ter beschikking hebben om het tophockey te faciliteren. Dat deze twee teams, met alleen maar Vindicaters in de gelederen, in het huidige tophockey hun hoofd boven water weten te houden is een wereldprestatie.

Om deze doelstellingen te halen beschikken beide teams over een zeer professionele begeleiding:

Heren 1
Hoofdcoach: Jack Meester
Trainer: Frits Telkamp
Fysiotherapeut: Joeval Benjamins
Conditie Trainer: Jorrit Wielinga
Video-analist: Ger Diekstra

- voor selectie H1 en H2, neem contact op met Mart Molenaar

+31 6 83919904