Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

De Club

De Groninger Studenten Hockey Club ‘Forward’ is opgericht in 1938 door een vijftal mannelijke studenten. Sinds 2000 is de Studs gevestigd op het terrein van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanze Hogeschool, genaamd de ‘Holy Grounds’. De club deelt zand kunstgrasvelden, 1 semi waterveld en 1 waterveld met de buren; GCHC. Het huidige clubhuis, de ‘Blauwe Kathedraal’ dateert uit 2007. 

In het verleden is Heren 1 tweemaal zaalhockey kampioen van Nederland geworden en hebben Heren 1 en Dames 1 jarenlang Hoofdklasse gespeeld. Onze heren en dames spelen op het moment in de Eerste Klasse. De club telt om en nabij 480 leden. Heren 1 streeft ernaar terug te keren in de Overgangsklasse en Dames 1 richt zich na de promotie uit seizoen 17-18 op klassebehoud. 

Naast prestaties, is ook gezelligheid een belangrijk aspect voor de Studs. Ieder jaar worden er meerdere TheDansants en het jaarlijks HuizenHockeyToernooi georganiseerd. Deze evenementen worden druk bezocht door de leden van de club, maar daarnaast ook niet-hockeyende studenten van het Groninger Studenten Corps ‘Vindicat atque Polit’. "

Vorig jaar heeft de studs met al haar leden haar tachtig jarige bestaan gevierd. het thema van dit zestiende lustrum was 'Fluitsignaal', gedurende het hele seizoen is een aantal evenementen georganiseerd voor dit lustrum, waaronder een oud-besturen dag..

Three Cheers!
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren