Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

Wat bieden wij u

Als sponsor van G.S.H.C Forward, beter bekend als ‘de Studs’ kunt u op een actieve manier in contact komen met een grote groep sportieve studenten met uiteenlopende achtergronden op gebied van studie en ambities. Wij kunnen uw bedrijf, zowel fysiek als digitaal, exposure geven via de Studs, en zo bekendheid geven in de studentenwereld van Groningen en daarbuiten. 

"De Studs"

De Groninger Studenten Hockey Club ‘Forward’ is opgericht in 1938 door een vijftal mannelijke studenten. Sinds 2000 is de Studs gevestigd op het terrein van de Rijksuniversiteit Groningen genaamd de ‘Holy Grounds’. De club deelt samen met de buren GCHC 4 velden; een waterveld, een semiwaterveld en twee kunstgrasvelden. Het huidige clubhuis, de ‘Blauwe Kathedraal’ dateert uit 2007. In het verleden is Heren 1 twee maal zaalhockey kampioen van Nederland geworden op het hoogste niveau en hebben Heren 1 en Dames 1 jarenlang Hoofdklasse gespeeld. Tegenwoordig komen zowel de Heren als de Dames uit in de Eerste Klasse. De club telt zo’n 480 leden, allen studenten.  Naast prestaties, is ook gezelligheid een belangrijk aspect voor de Studs. Ieder jaar worden er meerdere TheDansants en het jaarlijks HuizenHockeyToernooi georganiseerd. Deze evenementen worden druk bezocht door de leden van de club, maar daarnaast ook niet-hockeyende studenten van het Groninger Studenten Corps ‘Vindicat atque Polit’. Naast deze jaarlijkse terugkerende evenementen bestaat de club dit jaar 80 jaar en zal dit gepaard gaan met meerdere lustrum evenementen.

Klaar voor de samenwerking?

De Studs is een subvereniging van deze 2000 leden tellende studentenvereniging. De club telt op dit moment zo’n 480 leden, verdeeld over 9 heren- en 10 damesteams. Daarnaast is de club een subvereniging van Vindicat Atque Polit. Hierdoor staat de Studs in direct contact met veel studenten uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Daarnaast heeft de club een uitgebreid oud-leden netwerk, werkzaam in uitlopende sectoren. Wij zijn opzoek naar dynamische samenwerkingen, waaruit een voordeel voor zowel de club als bedrijf uit voortvloeit. Zo kunt u exposure ontvangen, bijvoorbeeld door het regionale bereik van onze H1/D1. Maar ook kunt u binnen de leden en/of oud-leden opereren. U kunt op verschillende manieren uw doel bereiken, waar wij open staan voor ideeën. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking, neem dan contact op met Lot de Breij (06-41100712)

 Meer informatie over de sponsormogelijkheden is te vinden in het "Sponsorboek"
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren