Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

De Club

De Groninger Studenten Hockey Club ‘Forward’ is opgericht in 1938 door een vijftal mannelijke studenten. Sinds 2000 is de Studs gevestigd op het terrein van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanze Hogeschool, genaamd de ‘Holy Grounds’. De club deelt zand kunstgrasvelden, 1 semi waterveld en 1 waterveld met de buren; GCHC. Het huidige clubhuis, de ‘Blauwe Kathedraal’ dateert uit 2007. 

In het verleden is Heren 1 tweemaal zaalhockey kampioen van Nederland geworden en hebben Heren 1 en Dames 1 jarenlang Hoofdklasse gespeeld. Onze dames spelen op het moment in de Eerste Klasse, en onze heren spelen in de Tweede Klasse. De club telt om en nabij 400 leden. Heren 1 streeft ernaar terug te keren in de Eerste Klasse en Dames 1 richt zich op het linker rijtje in de Eerste Klasse na klassebehoud afgelopen jaar. 

Naast prestaties, is ook gezelligheid een belangrijk aspect voor de Studs. Ieder jaar worden er meerdere TheDansants en het jaarlijks HuizenHockeyToernooi georganiseerd. Deze evenementen worden druk bezocht door de leden van de club, maar daarnaast ook niet-hockeyende studenten van het Groninger Studenten Corps ‘Vindicat atque Polit’. "

Three Cheers!
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren