Banner 2-hoog.jpg Banner 3-hoog.jpg Banner-1-hoog-hoog.jpg
 

De Club

De Groninger Studenten Hockey Club ‘Forward’ is opgericht in 1938 door een vijftal mannelijke studenten. Sinds 2000 is de Studs gevestigd op het terrein van de Rijksuniversiteit Groningen genaamd de ‘Holy Grounds’. De club deelt 3 en de Hanze Hogeschool, kunstgrasvelden en 1 waterveld met de buren; GCHC. Het huidige clubhuis, de ‘Blauwe Kathedraal’ dateert uit 2007. 

In het verleden is Heren 1 tweemaal zaalhockey kampioen van Nederland geworden en hebben Heren 1 en Dames 1 jarenlang Hoofdklasse gespeeld. Onze heren spelen op het moment in de Eerste Klasse en dames in Klasse 2. De club telt om en nabij 460 leden. Heren 1 streeft ernaar terug te keren in de Overgangsklasse en Dames 1 zou graag een plek in de play-offs bemachtigen om terug te keren in de eerste klasse. 

Naast prestaties, is ook gezelligheid een belangrijk aspect voor de Studs. Ieder jaar worden er meerdere TheDansants en het jaarlijks HuizenHockeyToernooi georganiseerd. Deze evenementen worden druk bezocht door de leden van de club, maar daarnaast ook niet-hockeyende studenten van het Groninger Studenten Corps ‘Vindicat atque Polit’. "

Dit jaar bestaat de studs 80 jaar en zal het 16e lustrum, met het thema "Fluitsignaal", plaatsvinden. Dit zal gepaard gaan met evenementen voor leden, oud-leden en oud-besturen.

Three Cheers!
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren